1. ТОП-6 термосів нашого магазину

 

  1. Вибрати термос для гірського походу або домашнього користування не так просто, адже випускають їх просто величезну кількість! Ми виділили найпопулярніші термоси нашого магазину, які найчастіше купують наші клієнти:

 

  1. 1) Tatonka Hot & Cold Stuff (Німеччина) - одна з найпопулярніших моделей термосів, що випускається в декількох версіях об'ємів. Дуже зручний та надійний. Оснащений довговічною глухою пробкою та виготовлений з якісної нержавіючої сталі. Дана модель дуже популярна у гірських туристів (і не тільки!) завдяки своїй міцності, надійності та лаконічному дизайну.

 

  1. 2) Tramp Expedition Line (Китай) - дуже поширена надійна серія термосів різного розміру для будь-яких цілей. Має зручну практичну форму, надійну пробку-заглушку, кухоль-кришку. З успіхом використовується як удома, так і в подорожах, у горах, на риболовлі тощо.

 

  1. 3) Pinguin Vacuum Thermobottle (Чехія) - найбюджетніша серія серед представлених у даному огляді. Це простий і зручний універсальний термос із глухою пробкою, яка не вимагає повного відкручування для заливання напою.

 

 

  1. 4) Zojirushi SJ-JS (Японія) - дуже стильна лінійка термосів з емальованим покриттям та принтом. Гарний та зручний термос. Щоб покриття залишалося в безпеці та мало привабливий зовнішній вигляд, термосом потрібно користуватися акуратно, тому він краще підходить для міста та подорожей. У колекції є термоси з глянцевим та матовим покриттям, а також більш лаконічний варіант без покриття.

 

  1. 5) Zojirushi SJ-SD10 (Японія) - дуже надійний зручний японський термос із ручкою для 1 літра напою. Кришка перетворюється на зручну чашку, а під нею розміщена пробка-заглушка зі зручною кнопкою та отвором для виливання напою. Завдяки великому об'єму та ручці він добре підходить для риболовлі, пікніків, поїздок на авто.

 

  1. 6) Zojirushi SF-CC13 (Японія) - найбільший термос у цьому огляді має об'єм 1,3 літра. Така місткість, зручна форма та потужна ручка роблять його зручним для зимової риболовлі, полювання, виїздів на природу, кемпінгу. У комплект входить додатковий кухоль із пластику.

 

  1. Ці серії та моделі термосів відмінно зарекомендували себе та отримали найкращі відгуки від користувачів завдяки високій якості та надійності. Ми працюємо лише з офіційними дистриб'юторами даних брендів в Україні та надаємо гарантію на продукцію. Більш детальну інформацію щодо вибору термосу можна прочитати в нашій статті “Як вибрати термос”.

 

  1. П.С. А яким термосом користуєшся ти? Чекаємо у коментарях!